Astăzi, în sărbătoarea lui Cristos, Regele Universului celebrăm 10 ani de la sfinţirea acestei biserici. La acest ceas aniversar şi nu numai, ne rugăm pentru toţi binefăcătorii acestei frumoase biserici, vii sau răposaţi, în frunte cu regretatul părinte Ştefan Erdeş, care au făcut sacrificii şi continuă să facă.
Cu ocazia acestui ceas aniversar inaugurăm parţial orga clasică pe care urmează să o sfinţim când va fi complet terminată.
Tot cu această ocazie la ieşirile din biserică veţi primi o iconiţă cu Cristos Regele Universului care domneşte şi este prezent în mijlocul nostru în Sf. Euharistie şi care ne invită să stăm o oră cu el în adoraţie.
Astăzi, în toate bisericile catolice, Cristos Regele Universului este adorat de credincioşi. Şi noi vom face adoraţie după următorul program:
13-14: copiii
14-15: persoanele consacrate
15-16: tinerii
16-17: familiile
17-18: pentru toţi credincioşii
Astăzi se poate obţine indulgenţă plenară prin recitarea rugăciunii de consfinţire la Inima lui Isus, cu condiţia să fim spovediţi şi împărtăşiţi.
Grupul Scout organizează sâmbăta viitoare cursul de formare pentru adulţi, la subsolul bisericii. Cei interesaţi găsesc detalii la biroul parohial.