ANUNŢURI

DUMINICĂ 21 APRILIE 2013


Duminica viitoare, la ora 10.30, vom celebra Sfânta Liturghie cu Prima Sfântă Împărtăşanie a copiilor. Săptămâna aceasta, în fiecare după-amiază, la ora 16.30 copiii vor veni la pregătire, iar sâmbătă la ora 9.00 vor face ultima pregătire, iar la 10.00 vor face prima Sfântă Spovadă. Vă rugăm să-i pregătiţi foarte bine. Părinţii şi naşii catolici de la botez vor veni împreună cu copiii. Şi ei se vor spovedi, pentru ca duminică să se poată împărtăşi şi ei, ca exemplu de credinţă pentru copii şi finii lor.

Astăzi, în Duminica Bunului Păstor, vă anunţăm că se fac înscrieri la Institutul Teologic Romano-Catolic din Iaşi pentru absolvenţii Seminarului mic şi pentru tinerii care au terminat liceul şi vor să devină preoţi. Cu această ocazie, părintele rector şi ceilalţi preoţi profesori şi seminarişti vă mulţumesc pentru sprijinul material şi spiritual pe care îl acordaţi Seminarului.

Astăzi, Pr. Ştefan Erdeş ar fi celebrat jubileul de aur, 50 de ani de preoţie. Pentru a-l celebra în cer, cu sfinţii şi îngerii să ne rugăm pentru odihna veşnică a părintelui. La sfârşitul Sfintei Liturghii vom face o liberă şi o rugăciune pentru părintele.