Anunţuri

Duminică, 12 mai 2013

1. Sfânta Liturghie şi cateheza de la ora 18.00 sunt pentru cadrele didactice.

2. Vineri, 17 mai, se împlinesc 125 de ani de la naşterea Episcopului martir Anton Durcovici. Ne rugăm pentru ridicarea sa la cinstea altarelor.

3. Sâmbătă, 18 mai, la ora 16.00 începem pregătirea unei noi serii de logodnici la sacramentul Sfintei Căsătorii. Tinerii care vor să se căsătorească în acest an e bine să facă pregătirea din timp.

4. Este ultima săptămână din timpul pascal. Atenţie pentru cei care nu s-au spovedit în timpul Paştelui; mai au acum această ocazie.

5. Sâmbătă, la ora 17.30, vom pleca în procesiune la Baraţi cu ocazia sărbătorii Rusaliilor. Programul celebrărilor de la Baraţi este afişat la intrarea în biserică.

6. Duminica viitore, la ora 13.00, la Teatrul de vară din Bacău, de lângă parc, Teatrul din clopotniţă va juca piesa “Patima, moartea şi învierea lui Isus Cristos”. Intrarea este liberă.

7. Colegiul Catolic „Sfântul Iosif” din Bacău anunţă că elevii care termină clasa a VIII-a se pot înscrie la cursurile Liceului catolic şi ale seminarului mic din Bacău asemenea tuturor elevilor care participă la repartiţia computerizată. Detalii la biroul parohial.

Astăzi, de Ziua presei, colecta este pentru presă.