ANUNŢURI

DUMINICĂ, 19 MAI 2013

1. Astăzi, la ora 13.00, la teatrul de vară Radu Beligan, se joacă piesa Pătimirile, Răstignirea şi Învierea Domnului. Intrarea este liberă. Vă rugăm să participaţi în număr mare pentru a promova teatrul religios.

2. Joi, 23 mai, ora 20.00, aici în catedrală are loc un concert extraordinar cu Alexandru Tomescu, care va concerta cu renumita vioară STRADIVARIUS. Intrarea este liberă.

3. Facultatea de teologie Romano-Catolică din Iaşi face înscrieri pentru absolvenţii de liceu în domeniile social, didactic, pastoral şi caritativ, şi studiu universitar de masterat. Rugăm tinerii catolici să se înscrie la această facultate.

4. Seminarul Teologic din Iaşi primeşte tineri absolvenţi de liceu care vor să devină preoţi.

5. Rugăm absolvenţii clasei a VIII-a să se înscrie la Colegiul Teologic Sf. Iosif din Bacău. Este un liceu foarte bun. A luat anul trecut locul I pe judeţ la bacalaureat.

6. Absolvenţii clasei a VIII-a care vor să devină preoţi, să se înscrie la Seminarul din Bacău. Detalii la biroul parohial.

7. Mâine, a doua zi de Rusalii, Sfintele Liturghii vor fi ca duminica.

8. Vineri, la ora 18.00 la biserica Fericitul Ieremia din Bacău va fi sărbătorită Sfânta Maria, Ajutorul creştinilor şi va fi sfinţit noul centru de la Don Bosco.