ANUNŢURI

DUMINICĂ, 26 MAI 2013

„Sfânta Treime”

1. Joi celebrăm Trupul Şi Sângele Domnului, Joia Verde. Este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi ca dumnica.

La Sfânta Liturghie de seară, de la ora 18.00, va cânta fanfara militară. După Sfânta Liturghie vom face procesiunea cu Preasfântul Sacrament prin oraş. Vă rugăm să participaţi toţi şi la această Sfântă Liturghie, pentru a da mărturie despre credinţa noastră în Isus Euharisticul.

Copiii care au primit prima Sfântă Împărtăşanie anul acesta şi în ceilalţi ani să vină îmbrăcaţi ca la Prima Sfântă Împărtăşanie şi să aibă coşuleţe cu petale de flori pentru a arunca în faţa Preasfântului Sacrament şi a primi binecuvântarea lui Isus.

Toţi credincioşii parohiei să se împărtăşească la această Sfântă Liturghie ca recunoştinţă. Spovediţi-vă încă de astăzi.

2. Vineri celebrăm Vizita Sfintei Fecioare Maria. Sfintele Liturghii vor fi ca în zi de lucru.

3. Sâmbătă, 1 iunie, este Ziua copilului care se celebrează la Adjudeni. Copiii care vor să participe să se înscrie la biroul parohial. Plecare la Adjudeni va fi dimineaţa la ora 8.00. Toţi copiii care participă la această sărbătoare să aibă la ei o şapcă, sticluţă cu apă şi un pacheţel.

4. Sfânta Liturghie şi cateheza de la ora 18.00 vor fi pentru cadrele medicale.

5. A sosit revista Mesagerul Sfântului Anton pe luna mai-iunie.

Fiind ultima duminică din lună, colecta este pentru lucrările de la biserică.