ANUNŢURI DUMINICĂ

23 IUNIE 2013

Mâine, luni, 24 iunie celebrăm sărbătoarea Naşterea Sf. Ioan Botezătorul. Nu este sărbătoare de poruncă. Pentru că este solemnitate vom celebra o sf. Liturghie la ora 1030 , iar celelalte Sf. Liturghii vor fi ca în zilele de lucru.

Sâmbătă, 29 iunie, celebrăm Sărbătoarea Sf. Apostoli Petru şi Paul, hramul acestei biserici. Sf. Liturghie a hramului va fi la ora 1100. La ora 1200 nu va mai fi Sf. Liturghie. Celelalte Sf. Liturghii vor fi ca duminica. Cei care, spovediţi fiind, se împărtăşesc şi spun o rugăciune după intenţia Sfântului Părinte, dobândesc indulgenţa plenară.

Biserica Catolică şi Patriarhia Ortodoxă Română încurajează credincioşii să semneze pentru iniţiativa Unul dintre noi, care cere respectarea vieţii umane încă din momentul concepţiei. Pe o foaie pot semna 3 persoane, cu litere de tipar. Vă rugăm să treceţi datele exact ca în buletin. Cei care aveţi buletinul la dvs puteţi semna la ieşirea din biserică; pe toţi vă rugăm să luaţi foi şi să le semnaţi acasă. Pot semna şi credincioşii ortodocşi. Foile semnate le puteţi aduce la intrarea în biserică, la librărie.

Duminica viitoare, 30 iunie, la Liturghia de la 1030 va avea loc prezentarea primei traduceri catolice a Bibliei în limba română. Se fac reduceri de preţ.