Anunţuri

Duminică, 4 august 2013

1. Marţi, 6 august, celebrăm sărbătoarea Schimbarea la Faţă a Domnului. Deşi nu este sărbătoare de poruncă, vom celebra o sfântă Liturghie la ora 10.30, iar celelalte ca în zilele de lucru.

2. Tot marţi începem novena la sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului.

3. Vom organiza un pelerinaj la Cacica în zilele de 14-15 august. Costul este de 40 de lei. Preasfinţitul Petru Gherghel invită la Cacica familii, copii şi tineri, în acest an al credinţei şi al familiei. Înscrierile se fac până duminica viitoare. Grăbiţi-vă! Locurile sunt limitate.

Cei care vor să meargă cu bicicleta de la Roman la Cacica, să se înscrie la parohie până miercuri, 7 august.

4. Sâmbătă, 31 august, la ora 11.00, la Bucureşti, Mons. Vladimir Ghika va fi declarat fericit de către un cardinal, delegat al Sfântului Părinte Papa Francisc. Suntem invitaţi şi noi. Preţul este de 50 de lei. Vă rugăm să vă înscrieţi până duminica viitoare, ca să putem închiria autocare. Cred că este o ocazie unică în viaţă să participi la declararea unui fericit şi un prilej de a-i cere să facă o minune.

5. A apărut revista „Mesagerul Sf. Anton”.

6. Rugăm familiile care lucrează în străinătate şi vor să-şi menţină fişa la noi, să se anunţe la biroul parohial pentru binecuvântarea familiei şi a casei.