Anunţuri

Duminică, 29 septembrie 2013

1. Marți începe luna octombrie, lună dedicată sfântului Rozariu. În această lună, la Roma se desfășoară procesul canonic în vederea beatificării episcopului Anton Durcovici. La îndemnul episcopului nostru Petru Gherghel, în fiecare seară, începând cu ora 17.10, vom face adorație euharistică, împreună cu sfântul Rozariu și litania Maicii Domnului, punând această intenție, alături de intențiile noastre personale.

2. În fiecare an, la nivelul diecezei, se celebrează Ziua Copilului și Ziua Tineretului. Începând de anul viitor, în luna octombrie se va celebra și Ziua Familiei. Noi suntem privilegiați, întrucât parohia noastră este prima care va găzdui Ziua Familiei. Aici, în fața altarului, avem deja imaginea specială pentru Ziua Familiei, în fața căreia ne vom ruga pentru familiile noastre.

3. În această săptămână avem prima vineri și prima sâmbătă din luna octombrie, cu care încheiem cele 9 vineri întâi din lună, începute în februarie. Vă rugăm insistent să nu vă îngrămădiți în ultima zi la sfânta Spovadă, ci să veniți din timp, întrucât vor fi preoți la spovezi și în zilele care urmează.

4. Duminica viitoare, la ora 11.00, se vor celebra Liturghiile de hram la Schineni și Cleja.

5. Marți, 1 octombrie, este și Ziua Internațională a Vârstnicului. Cu acest prilej, în Parohia „Fericitul Ieremia” din Bacău se va celebra o sfântă Liturghie, la ora 18.00, urmată de o masă pentru cei în vârstă, oferită de Centrul Caritas.

6. Vineri, 4 octombrie, după sfânta Liturghie de seară, un preot misionar va da o mărturie despre misiunea din Coasta de Fildeș, iar colecta va fi pentru susținerea acestei misiuni.

7. Au sosit reviste „Mesagerul Sf. Anton” pe lunile septembrie-octombrie.

8. Fiind ultima duminică din lună, colecta este pentru lucrările de la biserică.