Anunţuri

Duminică, 8 decembrie 2013

1. Sărbătoarea Neprihănitei Zămisliri a Maicii Domnului se transferă de astăzi pe ziua de mâine. Deci mâine celebrăm Neprihănita Zămislire a Maicii Domnului. Nu este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii le vom celebra ca în zilele de lucru, dar va fi și o Liturghie la ora 10.30.

2. Tot mâine, 9 decembrie, în catedrala din Iași, în cadrul sfintei Liturghii pontificale de la ora 11.00, studenții din anul VI de la Institutul Teologic vor fi hirotoniți diaconi. Printre candidații la treapta diaconatului se află și studentul teolog Octavian-Iulian Nistor, din parohia noastră. Îi însoțim cu rugăciunea noastră pe acești noi slujitori ai Bisericii.

3. Marți, 10 decembrie, după sfânta Liturghie de seară, tinerii parohiei noastre, susținuți de doamna prof. Agneza Grosu, vor juca o scenetă intitulată „Anchetatorul” despre episcopul martir Anton Durcovici, în ziua comemorării morții sale în închisoarea din Sighetu Marmației.

4. Astăzi, a doua duminică din Advent, sfânta Liturghie de seară și cateheza vor fi pentru cadrele didactice.

5. Cei care vor să participe la Revelionul organizat la subsolul bisericii sunt rugați să se înscrie cât mai repede la biroul parohial, locurile fiind limitate.

6. Au sosit revistele „Lumina creștinului” pe luna decembrie. Abonații le pot lua de la biroul parohial.