Anunţuri

Duminică, 2 martie 2014

1. Miercuri 5 martie, Miercurea Cenușii, începem Postul Mare. Este zi de post și abstinență, adică fără carne și o singură masă până la săturare. Sfintele Liturghii le vom celebra la orele 6.00, 7.00, 10.30 și 18.00. La fiecare sfântă Liturghie se pune cenușă pe cap în semn de binecuvântare, de post și pocăință.

Vă reamintim că în timpul Postului Mare sunt interzise dansul, discoteca și petrecerile zgomotoase, chiar și de 8 martie.

În timpul Postului Mare vom celebra Calea sfintei cruci miercurea și vinerea la ora 17.25, la ora 17.00 fără 5 minute va fi sfântul Rozariu, iar duminica vom face Calea sfintei cruci după sfânta Liturghie de seară.

2. Dacă doriți să faceți pomană, puneți oferta dumneavoastră în cutia pentru misiuni.

Vă invităm în fiecare zi la sfânta Liturghie.

3. Vineri și sâmbătă celebrăm prima vineri și prima sâmbătă din luna martie.

4. Sâmbătă, 8 martie, la ora 16.00, începem pregătirea primei serii de logodnici pentru sfânta Căsătorie.

5. Vă reamintim să vă înscrieți la parohie pentru participarea la beatificarea episcopului martir Anton Durcovici pentru sâmbătă, 17 mai. Fie că mergeți cu mașini particulare, cu trenul, cu autocarul de la parohie sau cu alt mijloc de transport, trebuie să vă înscrieți la parohie. Merită să faceți un efort. Este ziua în care viitorul fericit Anton va face și cele mai multe minuni. Vă rugăm să vă înscrieți săptămâna aceasta.

6. A apărut un nou număr al revistei parohiale „Biserica și viața” şi al revistei „Lumina creştinului”.