Anunţuri

Duminică, 16 martie 2014

1. Marţi, 18 martie, începem cele 13 Marţi de rugăciune la Sfântul Anton de Padova. Cei care doresc îşi pot exprima intenţiile la birou parohial.

2. Miercuri, 19 martie, celebrăm sărbătoarea Sfântului Iosif, Patronul Bisericii Universale. Este sărbătoare de poruncă; sfintele Liturghii vor fi ca duminica.

La sfânta Liturghie de la ora 10.30, sora Monica Martin, din parohia noastră, care face parte din Congregația „Surorile Providenței”, va depune voturile perpetue. Ne bucurăm că o tânără din parohia noastră își dăruiește toată viața lui Dumnezeu și o însoțim cu rugăciunile și dragostea noastră.

3. Sâmbăta viitoare, în ajunul sărbătorii Bunei-Vestiri, la ora 10.00, vom celebra sfânta Liturghie și Calea sfintei cruci și o procesiune pentru viață, împotriva avortului. Toată săptămâna viitoare o vom dedica vieții. Luni, ora 19.00, sfântul Rozariu în fața Maternității; marți, după sfânta Liturghie de seară, cateheza „Salvați copiii nenăscuți” (dr. ginecolog Mihaela Iordache); vineri seara, lansarea de lampioane în Piața Tricolorului. Programul este afișat la intrările în biserică.

4. Au mai rămas 61 de zile până la beatificarea episcopului martir Anton Durcovici. Insistăm și astăzi să vă înscrieți pentru sfânta Liturghie de beatificare. Câți rămân indiferenți la această chemare a Bisericii noastre?