A fost o rugăciune nouă pentru noi. Repetarea refrenelor biblice, în scurte cântări, ne-a ajutat să aprofundăm ceea ce ele exprimă , să ne dispunem inimile în faţa lui Isus pentru a-i oferi prietenia noastră şi pentru a ne lăsa învăluiţi de lumina lumânărilor şi de calda sa privire.

 

Rugăciunea pentru viaţă pe care am făcut-o joi seara, în Biserica din centru, ne-a făcut să avem o seară altfel, să nu rămânem departe de ceea ce s-a propus în itinerariul acesta de rugăciuni şi acţiuni în favoarea vieţii.

La picioarele altarului, a crucii, care reprezintă o invitaţie la comuniune şi solidaritate cu suferinţa lui Isus Cristos, ne-am rugat pentru a obţine darul iubirii pentru noi şi pentru cei care înlocuiesc dorinţele inimii creştine cu dorinţe meschine, ură sau chiar crimă! Ne-am rugat pentru iertare, ne-am rugat pentru viaţă şi a fost frumos. Ne-am simţit fraţi cu Domnul şi, în acelaşi timp, cu acele mici suflete nevinovate care, dacă ar fi trăit, erau printre noi.

  Mărturii

  „Am reuşit să pătrund în interiorul meu, să mă încredinţez grijii lui Dumnezeu, să mă simt prietenul lui, înconjurat de prieteni care şi-au întins braţele spre mine şi împreună le-am întins spre cer”. (Mădălin)

  „Iubirea, simplitatea , libertatea şi bucuria au fost prezente în rugăciunea mea. Pentru mine a fost o bogăţie de har!” (Diana)

  „Mă simt binecuvântată . M-am rugat să învăţ să rămân mereu aproape de Domnul, să iubesc viaţa , să nu mă tem de ceea ce planul lui Dumnezeu aduce în viaţa mea, să colaborez cu el şi să iubesc!” (Bianca)

  „Am înţeles cât de minunat este darul pe care ni-l dă Dumnezeu tuturor, adică viaţa. Această rugăciune mi-a dat puterea să îndepărtez tot ceea ce este rău de mine şi să îndrept lucrurile greşite”. (Dani)

  „Am oferit într-un mod special rugăciunile pentru mamele care vor să îşi omoare copiii, prin avort. Fie ca ele să conştientizeze gravitatea faptei lor şi să ducă la capăt planul Domnului!” (Ioana)

Pal Diana şi Antici Lidia