Anunţuri

Duminică, 11 mai 2014

1. Și săptămâna aceasta vom celebra sfintele Liturghii de dimineață, de la orele 6.00 și 7.00, în biserica veche.

2. Vă reamintim că sâmbătă, 17 mai, la ora 11.00, va fi o celebrare unică, deosebit de importantă, cu ocazia beatificării episcopului martir Anton Durcovici. Vor fi prezenți cardinalul Angelo Amato, delegatul Sfântului Părinte Papa Francisc, cardinali, arhiepiscopi, episcopi, preoți din țară și din străinătate.

Cei care s-au înscris pentru autocare, tren sau mașini personale să vină la parohie să-și ia biletul de participare, iar dacă nu mai vor să meargă, să anunțe la parohie ca să dăm la alții biletele.

Programul este următorul:

Cei care pleacă cu trenul, la ora 6.30 dimineața trenul este în gară, iar la ora 9.20 vor ajunge la Iași. De la gară vor fi duși cu mijloace de transport în comun până la stadion. La ora 3.00 după-amiază vor avea trenul din gara Iași, iar la ora 5.35 după-amiază vor ajunge la Bacău.

Cei care merg cu autocarele, vor pleca la ora 7.00 dimineața din faţa catedralei. Vă rugăm să nu întârziaţi! După sfânta Liturghie ne vom întoarce la autocare.

Cei care merg cu mijloace proprii au și ei nevoie de bilete, pe care le găsiți la parohie.

Aici, în biserică, vom face trei zile de rugăciuni speciale, 14, 15 și 16 mai, iar duminica viitoare o sfântă Liturghie de mulțumire.

Sâmbătă, toți trebuie să intre în stadion până la ora 10.00, la peluza înscrisă pe bilet și cu biletul în mână. Nu uitați biletele acasă!

Informații detaliate găsiți pe site-ul Episcopiei de Iași (ercis.ro), precum și la intrările principale din catedrală.

3. A apărut revista „Biserica și viața” pe luna mai.

4. Au sosit DVD-urile cu Prima Sfântă Împărtăşanie. Cei interesaţi le pot găsi la biroul parohial.