Anunţuri

Duminică, 8 iunie 2014

1. Sâmbătă, 14 iunie, la ora 11.00, va fi hramul bisericii din Faraoani.

2. Rugăm ca absolvenții clasei a VIII-a să se înscrie la examenul de admitere la Colegiul Național Catolic „Sf. Iosif”. Mai multe detalii găsiți la afișier.

3. Absolvenții de liceu care vor să devină preoți, se pot înscrie la Seminarul Teologic din Iași.

4. Părinții diaconi Octavian Nistor și Alin-Nicolae Burlacu vor fi hirotoniți preoți în ziua de 24 iunie la Iași. Dacă cineva cunoaște vreo piedică, să anunțe la parohie.

5. Duminica viitoare, la sfânta Liturghie de la ora 10.30, vom celebra conferirea sfântului Mir. Copiii care vor primi sfântul Mir vor veni la ora 9.30 și se vor aduna în fața bisericii vechi.

Sâmbătă, la ora 9.00, copiii împreună cu părinții și nașii vor veni la sfânta Spovadă.

6. Săptămâna aceasta, copii de la Mir vor veni în fiecare seară la sfânta Liturghie și vor rămâne la pregătire. Cei care lipsesc nu vor fi admiși la sfântul Mir.

7. În Dieceza de Iași dedicăm fiecare zi de joi a săptămânii – ziua sfintei Euharistii și a sfintei Preoții – noului fericit și martir Anton Durcovici.

8. Vineri, 13 iunie, îl sărbătorim pe sfântul Anton de Padova. Sfintele Liturghii vor fi ca în zilele de lucru, dar vom celebra o sfântă Liturghie și la ora 10.30. La sfintele Liturghii de la orele 10.30 și 18.00 vom binecuvânta copiii și florile de crin în cinstea sfântului Anton de Padova.

9. S-au deschis băile de la Sarata-Băi.

10. Mâine, a doua zi de Rusalii va mai fi o sfântă Liturghie la ora 10.30, cu înmormântarea bunicii-mame a pr. Laurențiu Dăncuță.

11. Au apărut revistele „Biserica și viața”, „Isus, Prietenul copiilor” și „Lumina creștinului” pe luna iunie.

12. S-a deschis lista de înscrieri la campusul pentru copii Vara împreună, care se va desfăşura la biserică peste 2 săptămâni, în perioada 23-28 iunie. Copiii se pot înscrie la parohie.