Anunţuri

Duminică, 22 iunie 2014

1. Duminica viitoare, la ora 11.00, vom celebra sfânta Liturghie a hramului acestei biserici. La ora 12.00 nu se va celebra sfânta Liturghie a copiilor. Cei care de hramul bisericii, fiind spovediți, se împărtășesc și spun o rugăciune după intenția Sfântului Părinte Papa, dobândesc indulgența plenară.

2. Marți, 24 iunie, celebrăm sărbătoarea Nașterii Sf. Ioan Botezătorul. Nu este sărbătoare de poruncă. Totuși, vom celebra o sfântă Liturghie și la ora 10.30.

3. Tot marți, la ora 11.00, în catedrala din Iași, vor fi hirotoniți preoți cei care au primit diaconatul.

4. Vineri, 27 iunie, celebrăm sărbătoarea Inimii Preasfinte a lui Isus. Nu este sărbătoare de poruncă. Totuși, vom celebra o sfântă Liturghie și la ora 10.30 pentru cinstitorii Inimii Preasfinte.

5. Sâmbătă, 28 iunie, la ora 11.00, se va celebra sfânta Liturghie a hramului bisericii „Inima Neprihănită a Mariei” din cartierul Șerbănești.

6. De luni până sâmbătă, la parohie se va desfășura campusul pentru copii. Programul începe la ora 9.00 dimineața și se încheie seara la ora 19.00. Copiii sunt rugați să vină de acasă cu pachețelul pentru prânz și sticla de apă.

7. La biroul parohial se găsesc DVD-uri și fotografii realizate cu ocazia Sfântului Mir.