1. Mâine, luni, 8 septembrie, celebrăm sărbătoarea Nașterii Sfintei Fecioare Maria. Sfintele Liturghii vor fi ca în zilele de lucru. Totuși, vom celebra și o sfântă Liturghie solemnă la ora 10.30. Este ziua Mamei noastre cerești.


2. Tot mâine începe Campusul pentru copii Toamna împreună la noi la parohie ce va dura până joi. Cei care doresc îşi pot înscrie copiii la parohie.


3. Marți, 9 septembrie, începem cele 13 marți de rugăciune la sfântul Anton de Padova, mare făcător de minuni. Cei care doresc să se înscrie la această devoțiune, să treacă pe la biroul parohial, chiar dacă nu au acum suma necesară; o vor da pe parcurs.


4. Sâmbătă, 13 septembrie, la ora 11.00, se va celebra hramul bisericii „Sf. Cruce” din Bacău. Cu această ocazie va avea loc și sfințirea bisericii și consacrarea altarului. Vor participa trei episcopi. Cei care vor să fie nași și la această biserică, o pot face adresându-se parohului de la Parohia „Sf. Cruce”.


5. Duminica viitoare, la ora 11.00, se va celebra hramul în parohiile Buhuși și Luzi-Călugăra.


7. În perioada 18-21 septembrie, la Pralea se va desfășura ediția a III-a a Săptămânii Sociale pentru Studenți. Detalii privind programul și înscrierile veți găsi la afișiere.


8. Au sosit revistele „Lumina creștinului” și „Biserica și viața” pe luna septembrie.