Duminică, 12 octombrie 2014

1. Așa cum am anunțat și duminica trecută, la data de 2 noiembrie începem adorația semiperpetuă, adică în fiecare zi de la ora 8.00 până la ora 20.00, iar vineri spre sâmbătă, toată noaptea. Vreți să fiți prietenii lui Isus Euharisticul? Vă rugăm să vă angajați pentru o oră pe săptămână la adorație. Mulți spun: „Este greu, eu nu pot” sau „Vin când pot”. Nu este greu, nu este imposibil. Începem de astăzi până duminica viitoare înscrierile la biroul parohial. Dacă nu puteţi veni într-o zi la adoraţie, puteţi trimite o altă persoană din familie sau un prieten. Nu vă aglomeraţi azi la birou pentru înscrieri. E mai liber în timpul săptămânii.

2. Marţi, 12 octombrie, la ora 17.00, vin în biserica noastră crucea şi icoana Zilelor Mondiale ale Tineretului, iar la ora 18.00 va fi sfânta Liturghie prezidată de episcop. Este o mare onoare pentru biserica noastră să găzduiască crucea şi icoana sfinţite de sfântul Ioan Paul al II-lea.

După sfânta Liturghie şi adoraţie, puteţi atinge haine de aceste obiecte sfinte pentru diferite trebuinţe.

3. Vineri, 17 octombrie, la ora 18.00, va avea loc sfânta Liturghie pontificală la care vor fi prezenţi episcopii noştri, cu ocazia lansării şi binecuvântării postului Radio Maria Bacău, care din ziua de luni a început să transmită. Este singurul post de radio catolic din România şi poate fi ascultat pe frecvenţa 89,6 FM, pe undele de radio Alfa Bacău.

4. Sfânta Liturghie de seară va fi pentru cadrele didactice.