Anunţuri

Duminică, 25 ianuarie 2015

1. Am încheiat programul binecuvântării caselor şi a familiilor. Vă mulţumim pentru dragostea şi credinţa cu care aţi primit preoţii şi pentru generozitatea pe care aţi arătat-o faţă de Biserică. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă răsplătească.

2. Radio Maria doreşte să amenajeze un studio aici, în biserică, deasupra sacristiei. Dacă sunt constructori care iubesc şi doresc să ajute Radio Maria, pentru a repara şi a construi pereţi din rigips, şi vor să dea o mână de ajutor pentru săptămâna viitoare, îi rugăm să vină astăzi la parohie, după sfânta Liturghie, şi să se adreseze părintelui decan.

3. Cei care doresc să ajute Asociaţia Caritas cu 2% din impozit sunt rugaţi să completeze fişa şi să o aducă la parohie.

4. Salezienii lui Don Bosco organizează cursuri gratuite de formare profesională pentru cameristă şi maseur. Mai multe detalii găsiţi la afişier.

5. În perioada 3-5 februarie, în zilele de marţi, miercuri şi joi din vacanţa intersemestrială, în parohia noastră se va desfăşura campusul educativ pentru copii „Iarna împreună”. Înscrierile se fac la biroul parohial.