1. Mâine, 2 februarie, celebrăm sărbătoarea Întâmpinării Domnului. Nu este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi ca în zilele de lucru, însă vom celebra o sfântă Liturghie şi la ora 10.30. La toate Liturghiile vom binecuvânta lumânările.

2. Marţi, 3 februarie, îl celebrăm pe sfântul Blaziu, episcop şi martir, vindecător al bolilor de gât. La toate sfintele Liturghii, celebrate ca în zi de lucru, vom oferi binecuvântarea cu lumânările sfinţite în cinstea sfântului Blaziu.

3. Vineri şi sâmbătă celebrăm prima vineri şi prima sâmbătă din luna februarie. Vom merge şi la bolnavii pe care îi veţi anunţa la parohie până joi, şi care vor să cinstească Inima lui Isus în cele nouă vineri întâi din lună. Începem în luna februarie şi încheiem în luna octombrie. Vă rugăm să practicaţi în număr cât mai mare această devoţiune. Veniţi la spovadă încă de astăzi.

4. Duminica viitoare, la ora 12.00, începem pregătirea copiilor pentru Prima Sf. Împărtăşanie. Prezenţa la pregătire este obligatorie. Copiii sunt rugaţi să înveţe bine catehismul acasă.

5. Peste două săptămâni, sâmbătă, 14 februarie, la ora 16.00, începem pregătirea logodnicilor pentru sfânta Căsătorie.

6. Săptămâna aceasta, în zilele de marţi, miercuri şi joi, în parohie se va desfăşura campusul educativ pentru copii „Iarna împreună”.

7. Au sosit revistele „Lumina creştinului” pe luna februarie.

8. Sfânta Liturghie de astăzi de la ora 18.00 şi cateheza care va urma sunt destinate cadrelor medicale.