1. Joi celebrăm Înălţarea Domnului. Este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi ca duminica. Vom pomeni eroii şi răposaţii noştri la toate cimitirele de la ora 14.30 la ora 17.00 şi la sfânta Liturghie de seară cu prohod.
  2. În dieceză se face o novenă în cinstea fericitului Anton Durcovici, cu participarea preoţilor care au lucrat pentru beatificare. Vineri seara vor fi la noi. Vă invităm să participaţi şi dumneavoastră.
  3. Duminica viitoare, la ora 11.00, se celebrează sfânta Liturghie a hramului în Parohia Trebeş.
  4. Sfânta Liturghie din această seară şi cateheza sunt destinate cadrelor didactice.
  5. Caritas Bacău organizează cursuri pentru calificarea de camerist.
  6. Miercuri, 13 mai, în comemorarea Sfintei Fecioare Maria de la Fatima, se celebrează Ziua Bolnavului. Vă rugăm să aduceţi bolnavi la biserică, la sfânta Liturghie de seară pentru a primi o binecuvântare speciale de ziua lor. Iar sâmbătă se va celebra la Cacica aceeaşi zi. Dacă până marţi se vor înscrie 50 de persoane, vom merge cu autocarul. Dacă nu, vom renunţa şi nu vom mai merge. Preţul este 50 de lei.
  7. Sâmbătă, 16 mai, între orele 9.00-16.00, la subsolul bisericii va fi un curs pentru logodnicii din judeţul Bacău, ţinut de pr. dr. Felician Tiba. Este în folosul logodnicilor şi chiar al celor proaspăt căsătoriţi să participe la acest curs.
  8. Se dă admitere la Seminarul şi Liceul Catolic. Este cel mai bun liceu şi vi-l recomandăm. Mai multe amănunte la biroul parohial.
  9. La ieşirile din biserică faceţi o donaţie pentru Radio Maria!