1. Mâine începe luna iunie, dedicată inimii preasfinte a lui Isus. În fiecare seară, după sfântul Rozariu, vom recita litania inimii lui Isus, iar la sfânta Liturghie vom face o scurtă predică.
  2. Sfânta Liturghie de seară de la ora 18.00 va fi pentru cadrele medicale, iar după Liturghie se va proiecta un film despre Opus Dei.
  3. Joi, 4 iunie, celebrăm Trupul şi Sângele Domnului, Joia Verde. Este sărbătoare de poruncă, iar sfintele Liturghii vor fi ca duminica. Toţi credincioşii sunt chemaţi să se împărtăşească în semn de mulţumire pentru mare dar al Euharistiei. După sfânta Liturghie de seară vom face o procesiune cu Preasfântul Sacrament, acompaniaţi de fanfară. Îi rugăm pe feciorii de biserică şi pe cei de bunăvoinţă să vină miercuri ca să pregătim această sărbătoare. Toţi copiii care au făcut anul acesta şi în ceilalţi ani Prima Sfântă Împărtăşanie, să vină seara la Liturghie îmbrăcaţi în hainele frumoase de la Prima Sfântă Împărtăşanie. Cei care au posibilitatea, sunt rugaţi să aducă petale de flori.
  4. Vineri şi sâmbătă celebrăm prima vineri şi prima sâmbătă din luna iunie.
  5. Duminica viitoare, la ora 11.00, se celebrează hramul bisericii Parohiei Nicolae Bălcescu.
  6. Sâmbătă, 6 iunie, la ora 7.30 dimineaţa, copiii vor merge la Rotunda, lângă Roman, unde se celebrează Sărbătoarea Copiilor.