1. Astăzi începem luna mai, luna florilor, luna celei mai frumoase flori din grădina Paradisului – luna Mariei, Mama milostivirii. Să ne apropiem în fiecare seară de altarul Mariei și să-i oferim un buchet de flori: sfântul Rozariu și Litania Maicii Domnului.
  2. Joi celebrăm sărbătoarea Înălțării Domnului. Este sărbătoare de poruncă. Sfintele Liturghii vor fi ca duminica. Vom merge și la cimitire pentru a-i pomeni pe eroii și răposații noștri de la ora două (14.00) după-masă până la patru jumătate (16.30). La cimitirul Central ne oprim toți la mormintele – vom face o liberă solemnă pentru toți răposații, și apoi la mormintele răposaților noștri. Cei care doresc îi vom pomeni aici cu o listă pe răposații lor. În aceleași ore vom merge și la cimitirele Sarata, Bradului și Învierii.
  3. Joi seara vom celebra o Sfântă Liturghie și prohod pentru toți răposații noștri și pentru toți cei pe care doriți să-i amintiți.
  4. Vineri și sâmbătă celebrăm prima vineri și prima sâmbătă din luna mai.
  5. Sâmbătă, 7 mai, la ora 11.00 este Liturghia de hram la Sarata-băi, iar duminică, 8 mai, la ora 11.00 este hramul parohiei Fer. Ieremia din Bacău.
  6. Vineri începem novena de pregătire și rugăciune la solemnitatea Coborârii Duhului Sfânt.
  7. Au apărut revistele Biserica și viața și Lumina Creștinului pe luna mai.