De sâmbătă, 20 august, la ora 16.00, începe a doua serie de cursuri pentru logodnici la Parohia Bacău „Sf. Nicolae” (centru).

Tinerii logodnici care se pregătesc pentru celebrarea religioasă a Sacramentului Căsătoriei în parohia noastră sau alți logodnici care doresc să participe, sunt așteptați la parohie. Acolo vor primi și mai multe detalii și îl vor cunoaște și pe preotul care va susține cursurile. Tot la biroul parohial, în urma înscrierii și programării căsătoriei, tinerii logodnici pot afla cine dintre preoții vicari le preia dosarul cu actele necesare (certificat de Botez, de Mir, declarația înainte de căsătorie, dovada de stare liberă, efectuarea vestirilor etc.). La sala de ceremonii a parohiei există și posibilitatea de a se organiza căsătoria civilă.

De asemenea, le reamintim tinerilor care se întorc din străinătate pentru căsătorie, să ia legătura cât mai repede posibil cu preoții vicari, în vederea pregătirii.

Pentru orice informație suplimentară vă rugăm să sunați la numerele de telefon ale parohiei, urmăriți pagina oficială de Facebook (click aici) a parohiei sau mergeți la biroul parohial.

Vă așteptăm!