– Marţi, 13 iunie, îl celebrăm pe sfântul Anton de Padova, mare făcător de minuni. Vom celebra o sf. Liturghie şi la ora 10:30. La sfintele Liturghii de la orele 10.30 și 18.00 vom sfinţi florile de crin și vom binecuvânta copiii, în cinstea sfântului Anton.

– Joi, 15 iunie, celebrăm Trupul și Sângele Domnului, Joia Verde. Este sărbătoare de poruncă, iar Sfintele Liturghii vor fi ca duminica. După Sf. Liturghie de la ora 18 vom merge în procesiune cu Preasfântul Sacrament. Traseul va fi altul diferit faţă de anii trecuţi – străzile: Mihai Viteazu, Ana Ipătescu, 9 Mai, Aleea Iulian Antonescu cu intrarea pe lângă BCR şi Catedrală. Vă rugăm să participaţi cu toţii la această manifestare publică a credinţei şi adoraţiei faţă de Taină Sfântă. De la ora 17 biserica mică va fi închisă. Vă rugăm să aduceţi petale de flori. Copiii să vină miercuri seara pentru a primi hăinuţele albe cu care să participe la procesiune. Sunt invitaţi toţi copiii. Vom fi acompaniați de fanfară.

– La data de 24 iunie, un tânăr din parohia noastră, Pr. diacon Andrei Laslău va fi sfinţit preot salezian la Verona. Ne rugăm să fie un preot bun şi sfânt.

– Duminica viitoare, la ora 11, se va celebra Sf. Liturghie a hramului la Faraoani şi la Poiana Negri, iar marţi seara la ora 18:30 la Provincia franciscană.

– În fiecare zi de 13 a lunii se poate obţine indulgenţă plenară rugându-ne în cinstea Sf. Fecioare Maria de la Fatima.

– Liturghia din această seară şi cateheza sunt pentru cadrele didactice.

– În perioada 19 – 24 iunie va avea loc în parohia noastră campusul Vara Împreună pentru copiii cu vârstele între 7 şi 14 ani. Înscrierile se fac la parohie.